Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 jak usunąć?

obryl22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem. Chce usunąć Metin2.pl z kompa no i ok wchodzę w panel sterowania dodaj lub usuń klikam odinstaluj metin2 i nagle wyskakuje okienko z gameforge jak by od nowa się instalowało co zrobić żeby to usunąć z góy thx za pomoc DAJE LIKE I NAJ :) 

Opublikowano

Zrobiłem tak jak piszecie ale to poprostu gra się od nowa instaluje gameforge live się załącza i metin ładuje :( nie wiem już co zrobić błagam POMOCY!!! 

Opublikowano

To się usuwa ale jest jeszcze coś takiego   metin2 jako gra tego za .. nie da się usunąć :(

To jak skasowales folder, to zainstaluj jeszcze raz metina, na ten sam folder i w panelu skasuj, bo pewnie brakuje jakis plikow i nie moze skasowac.

Opublikowano

To jak skasowales folder, to zainstaluj jeszcze raz metina, na ten sam folder i w panelu skasuj, bo pewnie brakuje jakis plikow i nie moze skasowac.

Ale nie da się pobrać żęby się pobierał np. 1h tylko 30sekund Gameforge się załącza i od razu metin nigdzie się nie wypakowuje Troche to dziwne co nie ?? xD

Opublikowano

To się usuwa ale jest jeszcze coś takiego   metin2 jako gra tego za .. nie da się usunąć :(

Po prostu wywal cały folder przyciskiem usuń, a jak nie możesz, to w menadżerze wyłącz proces programu/gry.

Opublikowano

Odpal ten plik uninstall jako administrator, sam miałem ten problem.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ściągnij Revo Unistaller i za jego pomocą spróbuj usunąć.

Ściągnąłem i wszystko ładnie już odinstalowuje ale zamiast okna dezinstalatora pojawia się okno INSTALATORA ?!? co dalej ??? :P 

Opublikowano

Ściągnąłem i wszystko ładnie już odinstalowuje ale zamiast okna dezinstalatora pojawia się okno INSTALATORA ?!? co dalej ??? :P

A probowales tak jakby zainstalowac? Moze to jakis BUG i po przejsciu tego instalatora gra sie usunie wiesz Metin to zbior bugow 

Opublikowano

Ale

W folderze z grą C:\Program Files (x86)\GameforgeLive\Games\POL_pol\Metin2

Plik  _nins000  (ikonka mt2)

ale ja nie mam tych Plików na kompie jest tylko w panelu sterowania Metin2 Klikając usuń załącza się instalator nie uninstall :P Może to jakiś keylogger albo bugg ?? 

Opublikowano

Nie lepiej po prostu w wejść w komputer odnaleźć ten plik z metinem i usunąć przyciskiem delete?

A następnie w koszu ?

Zawsze tak robię :)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Nie lepiej po prostu w wejść w komputer odnaleźć ten plik z metinem i usunąć przyciskiem delete?

A następnie w koszu ?

Zawsze tak robię :)

On nie ma tego pliku...

A zawsze zostaje w rejestrze. 

Opublikowano

Tak lub jeśli masz instalke na kompie to zainstaluj z niej.

Od nowa wszystko chciałem pobrać no ale co z tego jeżeli klikając pobierz na www.metin2.pl  pobiera się 20 sekund i odrazu gameforge się załącza nawet nie pobierając :(  a nie miał by ktoś podać link do uninstall metka może jak bym to pobrał pomogło by ?? :P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...